Arne Hermsen

Arne Hermsen (33) uit Gennep is vermist sinds 13 februari 2015. Hij verliet die vrijdagmiddag voortijdig zijn werk. Rond 17.00 uur terwijl hij eigenlijk tot 22.00 uur die avond had moeten werken.

In plaats van naar huis te gaan, vertrok hij te voet naar Duitsland. De volgende dag heeft hij net over de grens in het Duitse dorpje Goch wat geld gepind. Volgens zijn collega’s was hij behoorlijk overstuur toen hij zijn werk verliet. Waar hij niet naar huis is gegaan en waar hij nu is, is voor zowel de achterblijvers als de politie een groot mysterie.

Arne droeg op die vrijdag de dertiende een donkerbruine jas met een cognackleurige binnenkant, een spijkerbroek en zwarte werkschoenen met een rood randje. Hij is geboren op 15 april 19831.90 meter lang, heeft donkerblond haar en blauw-grijze ogen.

 

Zijn familie en vrienden hebben sindsdien niets meer van hem gehoord. Moeder heeft alles gedaan om Arne te vinden, maar komt geen stap verder. Ze denkt wel dat hij nog in leven is en wil dolgraag weten of hij het goed maakt, zodat ze wat meer rust krijgt. Ze heeft inmiddels enkele brieven aan hem geschreven in de hoop dat hij op een dag één ervan zal beantwoorden:

 

 

 

 

Arne, hopelijk lees je dit. Zou je een berichtje kunnen sturen naar recherchebureau-centaur@outlook.com? Je hoeft niet te zeggen waar je bent, maar dan weet je moeder wel hoe het met je gaat.

Als iemand anders weet waar Arne Hermsen zou kunnen zijn, laat het ons dan ook weten. U kunt uiteraard anoniem contact met ons opnemen.