Rebecca Groenendijk

Op zaterdag 1 februari 2014 is ze spoorloos verdwenen. De  zoektocht van Recherchebureau Centaur naar Rebecca Groenendijk (36) uit Heerjansdam loopt volop en op basis van enkele aanwijzingen houden we er rekening mee dat ze mogelijk naar het buitenland is vertrokken. Vandaar deze oproep:

Mochten mensen haar gezien hebben en anoniem contact willen opnemen dan kan dat onder meer via recherchebureau-centaur@outlook.com. Rebecca is verdwenen op zaterdag 1 februari 2014 en het is dus goed mogelijk dat ze er intussen heel anders uitziet dan op deze foto’s.

 

Rebecca is geboren op 12 mei 1980, is 1,65 meter lang, slank, ze had op het moment van haar verdwijning blond half lang haar. Verder heeft ze een verticaal litteken naast haar neus en een tatoeage van een paard op haar rechter bovenarm. Mocht u Rebecca gezien of gesproken hebben, dan kunt u haar ook onderstaande brief van haar moeder laten lezen. Hopelijk neemt ze dan zelf contact met ons of haar familie op.

Lieve Rebecca,

Je bent nu drie jaar weg en de onzekerheid voor pa en mij is ondraaglijk. Als je dit leest, hopen we dat je even een berichtje kunt sturen dat alles goed is met je. Je kunt dat ook naar Recherchebureau-centaur@outlook.com sturen. Dan hoeven we ons in elk geval geen zorgen meer over je te maken en niet meer verder te zoeken. Als je geen contact meer met ons wil dan zullen we dat respecteren en je niet verder zoeken. Maar geef ons alsjeblieft een klein teken van leven, want nu blijven we zoeken. Dag en nacht. Ons leven staat verder stil. Hopelijk horen we snel van je.

Liefs ma

Other languages